40 dkg szeletelt sajt
15 dkg baromfi felvágott
6 tojás,2 evőkanál tejföl, 4 evőkanál majonéz1 evőkanálnyi margarin.
20 dkg francia saláta alap, 1/2 alma, 1 db savanyú uborka, késhegynyi bors, só.
A szeletelt sajtot sütőben megolvasztjuk, elegyengetjük.Ráhelyezzük a felvágottat, feltekerjük.
A tojásokat keményre főzzük, hűtjük, majd elfelezzük, a sárgáját kikeverjük sóval, borssal, margarinnal, tejföllel.Visszetöltjük a tojásokba.
Megfőzzük a salátaalapot, hűtjük.Hozzáadjuk a kockára vágott almát, uborkát, majonézt, tejfölt.Tetszés szerint díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.