Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sárgabaracklekvár

felvitel dátuma: 2014-07-11 13:19:11       mai nézettség: 1       nézettség: 1158
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

Hozzávalók:

8 kg sárgabarack, ( kimagozva )

4 kg cukor

1 EK citromsav

1TK nátrium - benzonát ( púposam )

Előkészületi idő: 45 perc


Főzési idő: 130 perc
Elkészítés:

Elkészítése:

A barackokat megmosom eltávolítom róla a hibás részt barackhúst, egyszerűen húsdarálóval ledarálomA pürét felteszem a tűzhelyre, és olyan 90 percet főzzük. Ekkor  hozzátesszük a kristálycukrot, kilóként 50 dkg és folyamatosan kevergetve, újraforrástól számítva, további 35 - 40 percig főzöm.Ha kész, belekeverjük a citromsavat, és üvegekbe töltjük.

, száraz dunsztban hagyjuk kihűlni

10 kg barack magozva 8 kg

4 kg cukor,munkát nem számitva kölség 3000 Ft

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.