Nagyon gusztusos és biztosan finom is!Ki fogom próbálni!
2db sárga dinnye
izlés szerint cukor
kis kanál fahély
2dl tejföl
idl tejszín
kevés víz
1 kanál liszt
sárgadinnyét előkészítem, természetesen a kilselye szépen díszitve vágom, mert az lesz a tányér.
Majd a kevés vízzel , cukorral ,fahéjjal, felteszem főzni. Mikor ez kész a kikevert lisztet a tejfőlt és a tejszínt előkészítem. Ha megfőtt ,akkor leturmixolom és vissza teszem főzni, de már bele öntöm a lisztes levet is és felfőzöm. Meg várom hogy kihüljön és szépen bele öntöm a sárgadinnye héllyában , amit szépen kiformázva be tettem előre a hűtőbe. Dekoratív és aki nem szereti a dinnyét az is boldogan meg eszi a levest.
Jó étvágyat hozzá.!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.