Nyami már neki állok!! :)
1 fej vöröshagvma
30 dkg sárgarépa
30 dkg fehérkáposzta
30 dkg olasz spagetti (tojás nélküli)
1 kávéskanál fokhagyma
2 kávéskanál szójastósz
1 kávéskanál csilipaprika
1 kávéskanál garanunaszala
késhegynyi kurkunta
pici só
olaj
A tésztát a szokásos módon kifőzzük, leszűrjük és kevés olajon átforgatjuk.
A vöröshagymát félbevágjuk, majd vékony gerizdekre szeleteljük.
A sárgarépát durva reszelőn lereszeljük. A káposztát vékonyra szeleteljük.
Nagyobb serpenyőbe olajat teszünk és rátesszük a vörüshagymát, átforgatjuk.
Fontos, hogy inkáb pirítsuk, mint pároljuk. de ne égjen meg.
Rövid idő után rátesszük a káposztát és sárgarépát. Állandóan forgatva ezt is pirítjuk. fonnyasztjuk.
Ha szükséges. kevés vizet öntsünk alá és sózzuk meg.
Tegyük hozzá a zúzott fokhagymát, garammaszalát és kurkumát.
A zöldségek akkor jók, ha kicsit roppan, de nem nyers. Tegyük hozzá az előtte kifőzött tésztát és forgassuk tovább a Iángon.
Fontos, hogy ne keverjük, hanem forgassuk.
Öntsük rá a szójaszószt. szórjuk meg csilivel vagy locsoljuk meg csiliszósszal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.