3 db csirkecomb (15-15 dkg./db)
2 db nagy, vagy több kicsi vöröshagyma ( kb. 45 dkg. )
1 ek zsír
só bors
50 dkg krumpli
A csirkecombokat megtisztítjuk, papírtörlővel jól letörölgetjük, felforrósított zsíron mindkét oldalát hirtelen megsütjük, majd a tisztított, félkarikára vágott hagymákat beletesszük, sózzuk, borsozzuk, egy fél dl. vizet öntünk rá, takaréklángon pároljuk, közben néha megfordítjuk a combokat, ha szükséges pótoljuk a vizet.
Amikor már majdnem kész, a kimagozott félbevágott szilvákat hozzáadjuk, kicsit összeforraljuk és sós vízben főtt krumplival tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.