Hozzávalók: 1 db. csülök, fűszerek,/és sűlthús fűszert /használtam, só, víz, rozmaring levél, 2 evőkanál szója szósz.Kevés zsiradék a sütéshez.
Elkészítés: A hús megmossuk, befűszerezzük,sózzuk ,és egy serpenyőben feltesszük sülni. Azért teszünk alá egy kis vizet, akkor könnyebben puhul.Kevés olajat öntünk alá, nert a csülökből kisült zsír épp elegendő. Mikor megpuhul ráöntöm a szójaszószt, elaprítom a rozmaringot, és pirosra sütöm,Krumpli pürével szoktam tálalni, de ez így egyben olyan szép volt, hogy nem vágtam el.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.