Hozzávalók:
4 szelet karaj csont nélkül
2 db paradicsom
1 db hegyes erős paprika
1 db kápia paprika
1 fej lila hagyma
2 szál újhagyma
8 szelet bacon
4 szelet trappista sajt
só
grill fűszer
olaj
őrölt bors
Előkészítés: A karajszeleteket sózzuk,borsozzuk,grill fűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük. A paradicsomot, paprikákat, lila hagymát, újhagymát vékony szeleteke vágjuk. Elkészítés: A hússzeleteket kiolajozott tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet mind a két paprikából és az újhagymából, két karika lila hagymát és két csík bacont. Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük míg a sajt szépen megpirul. Köretnek friss joghurtos salátát készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.