Jól néz ki! Ezt nálunk is kedvelik, szoktam én is készíteni!
80 dkg karaj csont nélkül
2-3 gerezd fokhagyma
grill fűszer
őrölt fekete bors
8 db tojás
só
8 szelet zsemle vagy toast kenyér
étolaj
A díszítéshez:
pirospaprika,petrezselyem zöld vagy metélő hagyma
Előkészítés: A karajt nyolc szeletbe vágjuk. Kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük átnyomott fokhagymával és grillfűszerrel.
Elkészítés: A karajszeletek mindkét oldalát kevés olajon átsütjük. A tojásokból tükörtojást sütünk. A zsemleszeleteket megpirítjuk. Tálaláskor a hússzeleteket 1-1 zsemleszeletre tesszük. Minden szelet húsra 1-1 tükörtojást rakunk. Pirospaprikával és petrezselyemmel vagy apróra vágott metélőhagymával megszórjuk. Sült burgonyát készítettem hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.