Mentettem, a férjem nagy "karajos"! Biztos, ízlene neki!
4 szelet karaj csont nélkül
20 dkg gomba
15 dkg füstölt szalonna
20 dkg sonka vagy füstölt tarja
20 dkg zöldborsó
2 fej vöröshagyma
grill fűszer
só
őrölt fekete bors
étolaj
Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, grillfűszerrel és borssal megszórva kevés olajon pirosra sütjük. A szalonnát, gombát, sonkát és a hagymát kockákra vágjuk / kb 1x1cm /
Elkészítés: A szalonnát kisütjük, rátesszük a hagymát. 1-2 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a sonkát, gombát, zöldborsót, fűszerezzük sóval, borssal. Vizet ne tegyünk rá, mert a gomba levet enged. 10-15 perc alatt készre pároljuk. NE főzzük szét! Tálalásnál a húsra halmozzuk a ragut és tetszőleges körettel tálaljuk. Kockára vágott sült burgonya az eredeti körete.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.