Guszta, mint minden amit készítesz!!!
Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj csont nélkül
1 szál újhagyma
1 db piros kaliforniai paprika
1 fej lila hagyma
10 dkg sonka
10 dkg trappista sajt
2 db medve sajt
só
őrölt bors
A panírozáshoz:
20 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt
2 db tojás
20 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát, újhagymát, sonkát, lila hagymát apróra vágjuk. A trappista sajtot lereszeljük.
Elkészítés: Az apróra vágott sonkát, újhagymát, paprikát, lila hagymát összedolgozzuk a sajtokkal. A kiterített karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből, majd összehajtjuk és bepanírozzuk. Teljes kiőrlésű rozslisztbe, felvert tojásba és teljes kiőrlésű zsemlemorzsába paníroztam.
Lassú tűzön, bő olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.