800 gr sertéscomb
1 deci olaj
só, bors, sima liszt
6 db füge
2 evőkanál ribizlilekvár
2 deci vörösbor
1 kiskanál keményítő liszt,
őrölt fahéj
A húst felszeletelem, kiklopfolom, megsózom, borsozom, sima lisztben megforgatom, és forró olajban megsütöm.
A húst félreteszem, a visszamaradt olajba belekeverem a vörösbort, amibe
a kiskanálnyi keményítő lisztet elkevertem. Ha besűrűsödik, belekeverem a ribizlilekvárt, beleteszem a cikkekre vágott fügéket, kevéske őrölt fahéjat, és átfőzöm. Főtt burgonyával tálalom ezt az ételt.
Nagyon finom!
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.