40 dkg sertéscomb felkockázva
fél fej vöröshagyma apróra vágva
1-1 nagyobb szál sárga és fehérrépa
zellerzöld
petrezselyem apritva
1 gerezd fokhagyma, só, bors
1 kv kanál pirospaprika
1 darabka zöldpaprika
egy szelet paradicsom
1 újjnyi szelet karalábé felkockázva
2 ev kanál olaj
Levesbetét:
1 tojásból 4-5 ev kanál lisztből, sóval nokedlit szaggatok a kész levesbe.
Füszerek:Toldifűszer termékek. www.toldifuszer.hu
Az olajon megfuttatom a felkockázott és megmosott húst, rádobom a darabolt zöldségeket, kicsit párolom és hozzáadom az apróra vágott hagymát, ezzel is sütöm pár percig, megszórom a füszerpaprikával, hozzádobom a zellerzöldet felengedem 2 l vizzel, só, bors, paradicsom és paprika izesítésnek megy bele még.
Kb másfél óráig csendesen főzöm.
Készitek 1 tojásból 4-5 ev. kanál liszből, sóval egy kis nokedlit, amit ha kész a leves apró lyukú szaggatón átnyomok, egyet forralok rajta és megszórom vágott petrezselyemmel.
Jöhet a tálalás.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.