A karajszeleteket kiklopfoljuk. Megsózzuk, kicsit pihenni hagyjuk, majd serpenyőben, kevés olajon megsütjük őket mindkét oldalukon. Mikor megsültek, egymásra szedjük őket. Ugyanabban a serpenyőben, zsírjára pirítjuk a vékony csíkokra vágott szalonnát, majd hozzáadjuk az apróra darabolt hagymát, amivel együtt pirítjuk, a hagyma üvegesedéséig. Ha friss, vagy fagyasztott zöldbabot használunk pároljuk kicsit együtt kevés leves alaplével. Adjuk hozzá a sűrített paradicsomot, a tejfölt, enyhén sózzuk, megszórjuk kevés őrölt köménnyel, őrölt pirospaprikával. Főzzük össze a ragu sűrűsödéséig. Ha konzerv zöldbabot használunk, azzal együtt főzzük össze a ragut a sűrített paradicsom, és a tejföl hozzáadása után. Ebben az esetben alaplére nincs szükség, csak egy-két kanálnyira a konzerv zöldbab levéből.
A megsütött hússzeleteket a raguval együtt, változatos körettel tálalhatjuk.