60dkg sertés darált hús
1 fej vörös hagyma
4 gerezd fokhagyma
1 csokor metélő hagyma
1 csokor újhagyma
1 tk piros paprika
1 kávés kanál őrölt bors
pici só
1 tojás
2 db zsemle
vaj
1 kis dobozos vagdalt hús
Először minden hagymát apróra vágok .
A Fasírthoz a darált húst a pici borsot ,sót 1 tojást ,piros paprikát ,és a különféle hagymákat a vízben beáztatott kinyomkodott 2 zsemlét és 1 kis doboz konzerv vagdalt húst összevegyítem és jól összegyúrom ,majd vajjal kikent őzgerinc formában sütöm meg .Egy órát sütöm és a sütés vége felé kifordítom egy sütőpapírra hogy ropogós legyen a másik oldala is.
Nagyon jó ízvilág a sokféle hagymával
Hozzá köretként javasolok krumplipürét ,de főzelékekhez is nagyon finom .
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.