20 dkg káposzta
20 dkg paradicsom
20 dkg uborka
16 levél fejes saláta
32 szelet sonka
4 db főtt tojás
10 dkg olívabogyó
joghurtos salátaöntet
trappista sajt díszítésnek
A zöldségeket karikára vágom, és a saláta levelekre szépen ízlésesen ráhelyezem.
A keményre főzött, megtisztított tojásokat és a sonkaszeleteket szeletekre vágom, és ízlésesen elosztva a zöldségekre teszem. egy részére a tányérnak teszem auz olívabogyót.
Közepére öntök egy kevés joghurtos salátaöntetet, és reszelt trappista sajttal díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.