Nagyon jól néz ki!!:))
A fűszerek Toldi Fűszertermékekből:
A tésztát bő forrásban lévő sós, olajos vízben felteszem főni, a szokásos módon megfőzöm, leszűröm, félreteszem.
A vajon megpirítom üvegesre a hagymát, hozzáadom a fokhagymát és a gombát, majd kb. 5 percig sütöm. Aztán kb. 2-2,5 dl vizet adok hozzá, a reszelt sajtot (vagy sajtszósz port) kevergetem, amíg a sajt felolvad. Hozzáadom a sárgarépát és cukkinit amit előzőleg durvára reszeltem, ízesítem só, bors, kakukkfűvel és még 5 percig főzöm. A végén a felkockázott vagy csíkozott sonkát/sonkaszalámit a tésztával együtt a zöldséghez adom. Felmelegítem és a végén sajtot szórhatunk rá. Vegetáriánusok őrölt napraforgómagot keverhetnek bele.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.