Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ínyencség étel receptek » Sonkával /baconnal /töltött rántott sajt

felvitel dátuma: 2011-11-11 17:20:17       mai nézettség: 1       nézettség: 3108
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg trappista sajt

4 szelet sonka vagy 8 szelet bacon

A panírozáshoz:

finom liszt

tojás

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A sajtot kb 4-5 mm vastag szeletekre vágjuk.

Elkészítés: Két szelet sajt közé teszünk egy szelet sonkát /ha nagyon vékony, akkor kettőt vagy két szelet bacont/ és a szokott módon bepanírozzuk, csak most duplán. Liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa. Így a sajt nem folyik ki olyan könnyen. olajban kisütjük. Tálalásnál tetszőleges köretet és tartármártást adhatunk hozzá.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.