40 dkg trappista sajt
4 szelet sonka vagy 8 szelet bacon
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés: A sajtot kb 4-5 mm vastag szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Két szelet sajt közé teszünk egy szelet sonkát /ha nagyon vékony, akkor kettőt vagy két szelet bacont/ és a szokott módon bepanírozzuk, csak most duplán. Liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa. Így a sajt nem folyik ki olyan könnyen. Bő olajban kisütjük. Tálalásnál tetszőleges köretet és tartármártást adhatunk hozzá.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.