A sütőtbegyújtjuk,és 200 fokraelőmelegítjük,addigpihen a tésztánk.
Közbenelkészítjük a tetejére a sósöntetet,a sót ,lisztet,vizetösszekeverjük,sűrű,de folyékonymasszátkapunk.
A pereceketbetesszük a forrósütőbe,amikorszínesednikezd a teteje,rácsorgatjuk a sóskeveréket,éstovábbsütjük,amígszéppirosnem lesz.Ne süssüksötétbarnára,mertkiszárad!
A sóskeverékhelyettlehetsajttal,vagykülönfélemagokkal is szórni,perszeezt a sütéselőtt rátesszük.Köszönet KocsisHajnalkának a receptért!
Ez a sós perec nagyon finom, meg is sütöttem. Hamar el is fogyott.
0/10 Jákli Judit 2014 február 09
Nekünk is nagyon gyorsan elfogyott.
Hirdetések
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó. Vegyenrésztfolyamatoshavidíjazáson. Ittkönnyenmegtanulfőzni.
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.