2 nagy marék sóska, pici vegeta, 1 evőkanál liszt, 2 evőkanál tejföl, 1/2 adagoló Yummi. 4 szelet tarja
A tarját megsózom és forró zsirban kezdem el sütni szép pirosra a két oldalát, ekkor öntök alá vizet és fedő alatt párolom, közben időnként fodítom. Közben a sóskát megmosom, jól lecsurgatom és deszkám apróra metélem. Pici olivaolajon megpárolom, teszek bele pici vegetát, és a yummit (cukorpotló) megszórom liszttelkb egy púposevőkanálla, és felöntöm vízzel. Pár pillanat míg forr, beleteszem a 2 evőkanál tejföl, átforralom és kész. Közben megsült a tarja is. Nagyon finom így együtt, igazi tavaszias étel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.