Hmmm, nagyon fincsinek tűnik! Szinte érzem a jó ízét a számban!!! egyszerű és nagyszerű! Köszi , elmentem a receptet!!
1kg burgonya
10 dkg füstölt szalonna
egy fej vöröshagyma
1 kis konzerv paradicsompüré(70g)
1 húsleves kocka
30 dkg zöldpaprika
só
A felaprított szalonnát megsütjük és a lábasban hagyjuk.A zsírjában a hagymát megpároljuk.Beletesszük a paradicsompürét,felengedjük vízzel.Hozzátesszük a leveskockát.Várunk,amíg feloldódik,majd beletesszük a kockára vágott burgonyát és a paprikát.Lassú tűzön megfőzzük,majd lövid lére engedjük.Esetleg néhány darab főtt krumplit szétnyomva tovább lehet sűsíteni. Sült kolbász vagy tükör tojás illik hozzá feltétnek.De önmagában is jó friss kenyérrel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.