A meghámozott, megmosott spárgát feldaraboljuk minél kisebb darabokra. A már forró vízbe helyezzük, majd főzzük. A vajból vagy zsírból és a lisztből világos rántást készítünk, beletesszük a levesbe, megsózzuk, reszelt szerecsendióval fűszerezzük és ezt még átfőzzük. Végül hozzáöntjük a tejszínt.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó. Vegyenrésztfolyamatoshavidíjazáson. Ittkönnyenmegtanulfőzni.
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.