Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Kenyér / péksütemény ételek recept » Spenót főzelék "rántott" kiflivel

felvitel dátuma: 2011-03-26 21:33:27       mai nézettség: 1       nézettség: 3282
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

Spenót a spenót fámról,
fokhagyma, só , bors, liszt
húsleves maradék
maradék száraz kifli,
tojás

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A spenótot sós borsos vízben megfőzzük, lepaszírozzuk.
fokhagymás rántásra tesszük  a masszát, ízesítjük, sóval, borssal ,felöntjük  húslevessel és összeforraljuk.
Tojásba mártva kisütjük a szeletekre vágott kifli karikákat.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Dr.Dudar Istvánné 2011 március 27

Nagyon szeretnék pár darab spenót fát, hogy többször tudjam ekészíteni a fenti egészséges finomságot.

0/10 Éva 2011 június 15

de hol a fokhagyma?

0/10 mezeibagoly 2011 augusztus 05

nem értem, fokhagymás rántásra tenni

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.