panirozd sajtos zablisztbe nem hiszem,hogy artana.
Most fagyasztott parajból készítettem.
Az olivát picit felhevítem és a maglisztet sötét barnára pirítom. Hozzáadom a parajpürét, majd kevés xilitet és a kókusztejet. Felforralom, majd közepes lángon készre főzöm pár perc alatt, kevergetem közben.
Nem szoktam fokhagymával bántja a gyomrom, de szoktam bele tojást verni, vagy tükörtojással eszem, most rántott halat tettem hozzá, de leszedtem a panírját.
panirozd sajtos zablisztbe nem hiszem,hogy artana.
Nem akarom bántani a szerzőt, de: - a spenótba nem kell édesítőszer - a fokhagyma kötelező , és igy kellene leirni, megjegyezve, hogy egyéni ízlés szerint elhagyható. A panírozás sokféle paleos liszttel megoldható, vagy párizsi szeletként (palacsintatésztába)bundázunk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.