Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Főzelék étel recept » Spenótfőzelékem

felvitel dátuma: 2012-01-11 20:45:42       mai nézettség: 1       nézettség: 1831
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

pici olivaolaj
egy fej apróra vágott hagyma
három-négy gerezd foghagyma
0,5 kg friss vagy a mélyhütött spenót
bors ízlés szerint
1 dcl 10% os fözötejszín vagy szójatejszín
szelet pirított rozskenyér
friss kapor 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A ma esti vacsora.
Pici olivaolajon megfuttatok egy fej apróra vágott hagymát és három-négy gerezd foghagymát.
Erre kerül a friss vagy a mélyhütött spenót.
1 dcl vizet adok hozzá.
Borssal és sóval ízesítem.
10-15 percig fözöm, majd 1 dcl 10% os fözötejszínt vagy szójatejszínt adok hozzá
Ha kész, a tálalásnál pirított rozskenyérrel tálalom és friss kaporral díszítem.
Tele vitaminnal és minimális kalória, és a spenót lúgosító zöldség. 

Szakács: Rudi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.