pici olivaolaj
egy fej apróra vágott hagyma
három-négy gerezd foghagyma
0,5 kg friss vagy a mélyhütött spenót
bors, só ízlés szerint
1 dcl 10% os fözötejszín vagy szójatejszín
2 szelet pirított rozskenyér
friss kapor
A ma esti vacsora.
Pici olivaolajon megfuttatok egy fej apróra vágott hagymát és három-négy gerezd foghagymát.
Erre kerül a friss vagy a mélyhütött spenót.
1 dcl vizet adok hozzá.
Borssal és sóval ízesítem.
10-15 percig fözöm, majd 1 dcl 10% os fözötejszínt vagy szójatejszínt adok hozzá.
Ha kész, a tálalásnál pirított rozskenyérrel tálalom és friss kaporral díszítem.
Tele vitaminnal és minimális kalória, és a spenót lúgosító zöldség.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.