Ezt kifogom próbálni! Mi az az amaránt??Bocsi de én nem is hallottam még róla!
80 dkg darálthús
2-4 gerezd fokhagyma
1,5 dl amaránt
6 tojás
só
1 mokkáskanál őrölt pirospaprika
10 dkg szeletelt gépsonka
10 trappista sajt
20 dkg bacon szalonna
Első lépésként összeállítom a fasírtalapot.
A darálthúsból 2 egész tojás, só, fokhagyma és amaránt hozzáadásával.
Közben 4 tojást keményre főzőm.
Sütőforma alját és oldalát kirakom a szeletelt bacon szalonnával és a fasírt massza felét ráhelyezem, közben a 4 kemény tojás hélyát eltávolítva a fasírtalapra teszem és a maradék masszával beborítom.
Tetejét betakarom a gépsonkával és a trappista sajt darabkákkal.
A legvégén betakarom a bacon szalonna szeletekkel és a sütőbe rakom.
Mikor megsült hagyom hogy kicsit hüljőn és szeletelem.
Hidegen melegen egyaránt nagyon finom étel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.