A húsokat egy tálba tesszük.
A hagymát, fokhagymát tisztítás után késes aprítóban pépesítjük. Rátesszük a húsokra.
A rozmaringot megmossuk, szárítjuk, majd konyhai ollóval a kis levélkéket a húsokra aprítjuk.
Rászórjuk a durva citrom sót, narancsport. Ráőröljük a borsokat.
Mustárt, ketchupöt is rátesszük és a zsálya, bazsalikom is rákerül.
Ezután ráöntjük az Oliva olajat.
Jól összekeverjük a húst a fűszerekkel. Ha van a tálunknak teteje, akkor úgy is betehetjük a hűtőbe. Én áttettem a tupperes pác-és panírsztáromba.
Minimum két órát kell így hűtőben pácolni.
Ezután annyi szeletet veszünk elő, amennyit egyszerre frissen elfogyasztunk, a többi marad a pácban és a hűtőben.
Az olaj nélküli fritőz steak kosarába helyezzük a húsokat és készre sütjük a steaket.
Grillezhetünk hozzá zöldséget vagy fogyaszthatjuk akár rizzsel vagy krumplival is.
A fritőz steak programja: 190 fok és 15 perc.