2 egész csirke comb
2 csirke szárny
fokhagyma (2-3 gerezd)
szárnyas fűszerkeverék
vegyes zöldség keverék
burgonya
olaj
A megtisztított csirkecombokat ketté vágjuk fokhagymával meg tűzdeljük, szárnyas fűszer sóval be dörzsöljük és egy éjszakára hűtőbe tesszük lefóliázott edénybe.
Másnap tepsibe rakjuk aláöntünk 1 dl vizet, lefedjük fóliával és 40 percig sütjük.
Levesszük a fóliát és még 10- 15 percig sütjük, hogy pirosodjon a bőre.
Amíg pirul megpároljuk a zölségeket, kisütjük a burgonyát.
Saját készítésű kovászos uborkát kínálok hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.