Tarjából visszamaradt, jó húsos csontok vagy bordák
1,5 dl olaj
1 kiskanál piros paprika
1 evőkanál szójaszósz
1 kiskanál grillfűszer
1 kiskanál mustár
só, köménymag ízlés szerint
Ha van otthon jó húsos sertés csontjaim ( maradék ).
Vagy direkt erre a célra vásárolok jó húsos tarja csontokat vagy bordákat, akkor minél több darabra vágom őket szét. Megsózom, egy kiolajozott tepsire helyezem őket, és megkenem a következők keverékével:
Olaj, paprika, mustár, grillfűszer, szójaszósz.
Megszórom köménnyel.
Egy kis vízet öntök a tepsire, és 1,5 óráig sütöm alufóliával letakarva, azután még 10 percig anélkül.
Csak ínyencek fogyasszák, és kizárólag kézzel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.