Hozzávalók: 1kg oldalas, só bors, 5 cikk fokhagyma, vegetta,őrölt kömény,rozmaring, őrölt paprika, kevés étolaj
Burgonyához: 1 kg burgonya sütéséhez olaj
Elkészítése: a fokhagymát összenyomom és a fűszerekkel együtt elkeverem egy kevés olajjal. Ezzel jól bekenem az oldalast. Majd egy tűzálló tálba teszek 1bő EK zsírt, 2 dl vízzel felöntöm, tetejét lefedem és előmelegítet sütőben 45-60 perc alatt megsütöm.
Közben a burgonyát hasábra vágom, és előfőzöm kevés sóval, majd leöntöm róla a vizet és bő olajban pirosra pirítom,majd fűszer sóval sózom.
uborka salátát adok hozzá
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.