7 db Paduc(folyóvízi hal), egy tányér rétesliszt, feketebors, fehérbors Cayane bors, füstőlt piros őrölt paprika, só, tört borskeverék, olaj a sütéshez
A Halakat nagyon sűrűn beirdaltam, lesóztam, kívűl belül, kb 1 óra pihentetés kell, hogy a só átjárja a húst. Majd a fűszereket a réteslisztel alaposan összekevertem és forró olajba (fele olaj, fele zsír) óvatosan beleraktam. Először magas hőfokon, hogy a bőre ne váljon le, majd megforgatva sgy kicsit csökketett hőfokon, kb 15-20 perc alatt készre sütöttem. Friss kiffer körtét szeleteltem hozzá, nagyon finom lett!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.