4 szelet pangasius
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 evőkanál petrezselyemzöld
apróra vágva
1 evőkanál friss rozmaring
apróra vágva
4 gerezd fokhagyma
apróra vágva
1 kiskanál grillfűszer halra
1 kiskanál őrölt piros paprika
Tengeri só
4 evőkanál olaj
Egy kiolajozott tepsire ráhelyezem a halfiléket,és megsózom őket.A zöldeket összekeverem a fokhagymával a fűszerekkel , a zsemlemorzsával , egy kis sóval,és jó vastagon megszórom vele a halszeleteket majd kevés olajat csepegtetek rájuk. Előmelegített sütőben sütöm 15 percig.Tepsiben olajon sült (nem sütőben) burgonyagerezdeket szoktam ehhez a halhoz tálalni,amiket gazdagon megszórok a sütés előtt petrezselyemzölddel, egy kevés száraz ,vagy friss zsályával,őrölt és egész köménnyel „amerikai burgonya „ fűszerkeverékkel és sóval. Jöhet mellé egy kis saláta ,vagy egy kis hazai tartósított sárga cukkinisaláta.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.