80 dk savanyú káposzta,
4 szelet mangalica fehér szalonna,
kb 15-20 dk házi füstölt szalámi,
4-5 szelet kolozsvári húsos szalonna
2 ek zsír
Egy jénaiba, zsírt teszek olvasztva, egy réteg savanyú káposzta, rá a mangalica szalonna beirdalva és egy kevéske szalámi, hogy mindenhol legyen valami.
Majd újabb réteg káposzta, rás a kolovvári szalonna szeletelve, beirdalva, rá ismét káposzta és arra a szalámi karikák, vagy ahogy sikerül.
Majd újra a káposzta, rá a jénai teteje és mehet a sütőbe. Teljes lángon sütöttem (ill hőlégkeveréssel a középső rácson)
Majd mielőtt kivettem volna 5 percig fedő nélkül.
Héjjában főtt krumplival.
Isteni finom reggelink volt.
Próbáljátok ki, nem bánjátok meg!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.