Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / tepsiben étel receptek » Sűlt savanyú káposzta

felvitel dátuma: 2018-11-16 10:17:06       mai nézettség: 1       nézettség: 739
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

80 dk savanyú káposzta,
4 szelet mangalica fehér szalonna,
kb 15-20 dk házi füstölt szalámi,
4-5 szelet kolozsvári húsos szalonna
2 ek zsír

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

Egy jénaiba, zsírt teszek  olvasztva, egy réteg savanyú káposzta, rá a mangalica szalonna beirdalva és egy kevéske szalámi, hogy mindenhol legyen valami.
Majd újabb réteg káposzta, rás a kolovvári szalonna szeletelve, beirdalva, rá ismét káposzta és  arra  a szalámi karikák, vagy ahogy sikerül.
Majd újra a káposzta, rá a jénai teteje és mehet a sütőbe. Teljes lángon sütöttem (ill hőlégkeveréssel a középső rácson)
Majd mielőtt kivettem volna 5 percig fedő nélkül.
Héjjában főtt krumplival.
Isteni finom  reggelink volt.
Próbáljátok ki, nem bánjátok meg!

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.