4nagy szelet tarja sertés
1,5 dl étolaj
1 mokka k ,só.
2 evk morzsolt majoranna,
fél evk bazsalikom
kicsi vegeta
1 evk fokhagyma só
1 kg burgonya
1 nagy fej vöröshagyma
1,5 dl étolaj
2 gerezd fokhagyma
a sertés tarját a csonttól meg szabadítottam,és meg mostam,minden fűszerbe mind a négyet bele forgattam,és egy kevés másfél dl étolajon két dl vízzel pároltam,jó fél óráig,és közben pótóltam,a folyadékot,és amikor puha lettt a fedőt le vettem,és pirosra,de nem szárazra,sütöttem,és közben egy kiló burgonyát meg hámoztam,és karikára szeltem,és egy lábasba másfél dl étolajra rá tettem a karikára szelt vöröshagymát,és fokhagymát,majd a karikára szelt burgonyát is sórban bele helyeztem a hagymára,de a felénél,meg hintettem vegetával,és majorannával,és a tetejét ugyan így,és két dl vizet öntöttem,hozzá,és fedő alatt kb 20 perc alatt a párában meg puhult,és a z alja,finom szaftos lett,és így együtt tállaltam ebédre.A gőzös burgonyát nem szabad össze keverni,csak egy helyben készre gözöljük,és kész,egy kis szilva befőttel,isteni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.