10 db sampinyon
3 db diétás virsli-legjobb baromfiból
3db kellevél
1 közepes hagyma
4 gerezd fokhagyma
a sampinyonok szárai
1 evőkanál szójaszósz
3 evőkanál olaj
tengeri só
1dc főzőtejszín
A hozzávalók annyira illenek egymáshoz számomra , hogy kár lenne ezt a receptet másoknak is nem kipróbálni.
A megtisztított gombafejekből kiemelem a rövid kis szárukat , a fejeket az üreges felükkel felfelé egy kiolajozott tűzálló tálra helyezem, és megtöltöm a következő töltelékkel:
Az apróra vágott hagymát , fokhagymát, gombaszárakat, a kelleveleket, és a szintén apróra vágott virslit, a szójaszósszal egy kevés sóval az olajon egy kissé megpárolom.A gombafejeket megtöltöm ,a felmaradó tölteléket a gombák közé szórom . A tejszínnel a gombafejeket meglocsolom, és alufólia alatt, sütőben addig sütöm amíg a folyadék a tálból szinte majdnem eltűnik.
Petrezselymes vegetás rizs illik hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.