Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sült töltött őszibarack dióhabbal.

felvitel dátuma: 2011-06-16 16:35:02       mai nézettség: 1       nézettség: 1672
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

8 db félbevágott őszibarack (befőtt)
10 dk cseresznye befőtt (kimagozva)
1 cs vaníliás cukor
őrölt fahéj
3 tojás fehérje
10 dk porcukor
10 dk darált dió
4-5 db babapiskóta

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A babapiskótát lereszelni, és a kimagozott, apróbb darabokra vágott cseresznyével, a vaníliás cukorral és a fahéjjal összekeverni.

Egy tepsibe sütőpapírt tenni és ráültetni a felezett őszibarackokat.(az aljára kis talpat vágni, akkor nem fog eldőlni)
A barackokba tölteni a cseresznyés masszát.

A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verni, majd óvatosan hozzákeverni a darált diót. Végül a megtöltött barackok tetejére kis halmokat tenni.

Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten addig sütni még a hab szép piros lesz.

Még melegen tálalni.

Szakács: Gizi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.