felvitel dátuma: 2013-12-08 20:30:35
mai nézettség: 1
nézettség: 1591
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
1kgsavanyúkáposzta
1kgcsontnélkülitarja
10dkgaprókockáravágott bacon szalonna
1nagyfejvöröshagyma
1teáskanálpirospaprika
őröltborsízlésszerint
olaj,vagyzsír
Előkészületi idő: 20 perc
Sütési idő: 60 perc
Elkészítés:
A tarjátkicsitnagyobbrakockázzuk,mint a pörköltnél,hozzáadjuk a szalonnát,1dlvizetöntünkrá,sózzuk(óvatosan a szalonnamiatt)fedőalattpároljuk.
Közben a hagymátaprítjuk,olajonüvegesrepároljuk,és a kicsavartkáposztát hozzáadjuk.Ezt is előszörfedőalattpároljuk kb 20percig,majdfedőnélkülkészre sütjük.A végénhozzáadjuk a pirospaprikát.
Közben a hús is puhárapárolódott,levesszük a fedőt,egykisborssalízesítjük,1ekzsírtadunkhozzá,éspirosra sütjük.Összekeverjük a káposztával,ésfőttburgonyávaltálaljuk.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó. Vegyenrésztfolyamatoshavidíjazáson. Ittkönnyenmegtanulfőzni.
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.