Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültkáposzta,sült tarjával

felvitel dátuma: 2013-12-08 20:30:35       mai nézettség: 1       nézettség: 1591
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 1kg savanyú káposzta
  • 1kg csont nélküli tarja
  • 10dkg apró kockára vágott bacon szalonna
  • 1nagy fej vöröshagyma
  • 1teáskanál pirospaprika
  • őrölt bors ízlés szerint
  • olaj,vagy zsír
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:
  • A tarját kicsit nagyobbra kockázzuk,mint a pörköltnél,hozzáadjuk a szalonnát,1dl vizet öntünk ,sózzuk(óvatosan a szalonna miatt)fedő alatt pároljuk.
  • Közben a hagymát aprítjuk,olajon üvegesre pároljuk,és a kicsavart káposztát hozzáadjuk.Ezt is először fedő alatt pároljuk kb 20percig,majd fedő nélkül készre sütjük.A végén hozzáadjuk a pirospaprikát.
  • Közben a hús is puhára párolódott,levesszük a fedőt,egy kis borssal ízesítjük,1ek zsírt adunk hozzá,és pirosra sütjük.Összekeverjük a káposztával,és főtt burgonyával tálaljuk.
Szakács: Dzsédzsé


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.