Hozzávalók : 2 ek olaj, egy közepes fej vöröshagyma, 30dkg sütőtök megsütve, só, tört bors, 30 g majonéz
Itt a szezonja a szép sütőtöknek ,nagyon finom egészséges egy ízletes reggelihez.
Ínyencek nagyon fogják szeretni ,érdemes kipróbálni .
A sütőtököt az őszi és a téli hónapokban fogyasztjuk sütve, vagy főzve, számtalan variációban elkészítve. A hideg idő beköszönte után, remek vitamin és ásványi anyag forrás lehet, mivel magas a karotin, C-vitamin, kalcium, foszfor és magnézium tartalma.
A tököt 200 fokos sütőben kb. 40 perc alatt süssük meg.
TIPP: Érdemes egy egész tököt megsütni egyszerre, és abból kimérni a 30 dkg adagot .
A hagymát pucoljuk meg, aprítsuk kis kockára, és az olajon dinszteljük meg.
Majd az összes hozzávalót turmixoljuk krémesre.
Hűtsük le, majd pirítóssal, vagy friss bagette.l fogyasszuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.