A fenti recept alapján készítettem el. Finom lett, máskor is meg fogom csinálni.
1 kg sertés tüdő mag abálva,csíkokra vágva,1 fej hagyma fel kockázva,4-5 ferezd zúzot fokhagyma,2 db babérlevél,1 kanál cukor,só,bors,majoránna,1 db csemege vagy kovászolt uborka apróra vágva.3 dl tejföl,2 csapott evőkanál liszt,ízlésszerint mustár.
1 kanál zsírban a hagymát meg fonnyasztom,bele teszem a cukrot mit meg karamellízálók.belerakom a tüdőt.a füszereket,uborkát,fokhagyma pépet,kevés abáló lévek fel engedem,össze forralom,közben a tejfölből,lpsztből.mustárból habarást készítek.és a tüdőre őntöm.a habarással is ki forralom.főtt tésztával vagy zsemlye gombócal tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.