Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Főzelék étel recept » Száraz babfőzelék tükörtojással

felvitel dátuma: 2011-04-16 15:04:49       mai nézettség: 1       nézettség: 3742
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

40-50 dkg gyöngybab
3 db. tojás
tej
2-3  babérlevél

pici cukor
kb 3 kanál liszt
pici ecet

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A babot megmosom és előző este langyos vízben beáztatom.

Másnap leöntöm róla a vizet.
Tiszta  vízben teszemfel főni,
2- 3 babérlevéllel, sózom, pici cukrot teszek bele (ízlés szerint), amikor megfőtt öntök rá kb 3-4 dl tejet.
Forralom és hozzáöntöm az előre elkészített világos rántás.
Készre főzöm, a tűzről levéve, pici ecettel ízesítem. Közben megsütöm hozzá a tükörtojásokat.
Ezzel tálalom.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.