Ez nagyon tetszik!
apró szemű paradicsom
tengeri só
szűz olíva olaj
A megmosott paradicsomszemeket félbevágom, tepsire rakom, éspedig úgy, hogy a vágott felük legyen felfelé. Egyenként jól megsózom őket, de csak tengeri sóval, mert így ízletesebb. Tíz centiméterre kinyitott elektromos sütőben szárítom őket 40 fokon, kb. 7 órán át. A végeredmény ,nem nagyon száraz, de nem is nedves paradicsom. Tiszta, száraz, kisebb befőttes pohárba rakom, és leöntöm olíva olajjal. A poharat jól lezárom.
Száraz helyen tárolom. Nagyon finom. Lehet vajas kenyérre rakni, tésztás ételekbe, vagy salátákba.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.