Nagyon jó ötlet és hamar kész. Ma ez sokat segített. Köszi!
50 dkg szárnyas
30 dkg alma
3 db ecetes uborka
Ecet ízlés szerint
olíva olaj fél dl
2 dl joghurt
1 dl Majonéz
Hús levesből megmaradt szárnyas főtt húst megtisztítom a csonttól, leszedem a bőrét.
A megtisztított szárnyast, almát, uborkának egy részét apró darabokra vágom, és megöntözzük kevés ecettel és olíva olajjal. Fél óráig állni hagyjuk, majd a levét leöntve róla, összekeverjük a joghurttal higított majonézzel.
Az uborka másik részét hosszúkás szeletekre vágjuk És tálaláskor díszítésként haszháljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.