Ez nagyon tetszik nekem. Hamarosan kipróbálom az biztos!
4 szál angol zellerszár
1 közepes hagyma
1 kg főtt burgonya
A dresszinghez:
2 evőkanál olívaolaj
3 kiskanál fehér balsamico ecet
1 kiskanál nádcukor
1 kiskanál tengeri só
1 csapott kiskanál őrölt feketebors
200 gr majonéz
Ez a saláta nagyon illik a rántott halfiléhez.
A szárzellert 0,5 cm-es csíkokra vágom, majd 0,5 cm-es kockákra. A hagymát ugyanígy apró kockákra vágom. Ha van otthon újhagymám, szintén belevágok a zöldjéből úgy 4 szálat( ha nincs, nem szükséges ).
Az egészet összekeverem. Ebbe keverem bele a dresszinget, amit egy tálkában elkészítettem.
Az előre héjában megfőtt, kihűlt burgonyát megtisztítom, 1 cm-es kockákra vágom, kissé megsózom. A zellerkeveréket beleforgatom a burgonyába. Legutoljára hozzákeverem a majonézt.
Jó a tálalás előtt legalább 3 órával hamarabb a salátát elkészíteni, hogy az ízek jól összeérjenek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.