finom,
Hozzávalók:
3 db tojás, 3 teáskanál krémsajt, fél teáskanál sütőpor, só ízlés szerint.
Ezt lehet édesen is csinálni.
Elkészítése:
A tojásokat üssük le, majd válasszuk szét a sárgáját, és a fehérjét. A tojássárgájához adjuk hozzá a krémsajtot, a sót, illetve a XILIT, vagy ERITRITOL ha édesen szeretnénk. Ezután keverjük össze alaposan, majd egy másik tálban verjük habbá a sütőporos tojásfehérjét. Miután mindkettő megvan, óvatosan kavarjuk össze, tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe kevés olajjal bespriccelni. Evőkanálal rakjunk korongokat egymástól távol,hogy ne nőjön össze a tészta. 15-20 perc alatt körülbelül 150-160 fokos sütőben süssük készre. Még puhább lesz, ha a sütés után néhány órára lezárható tasakokba tesszük.
Ezt egy videón látam és szendvicset is készítettek ebből a kenyérből!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.