80 dkg Heck filé
só, bors, fűszerkeverék, szezámmag ízlés szerint
liszt, tojás, morzsa a panírozáshoz
1/4 csomo petrezsemzöldje
étolaj a sütéshez
20 dkg rizs
20 dkg burgonya
friss zöldség a díszítéshez
A Heck filéket kissebb egyenlő szeletekre vágjuk.
Sóval, borssal, fűszerkeverékkel fűszerezzük.
Panírozzuk ( liszt, tojás, zsemlemorzsa ). megszórjuk szezámmaggal, majd bő forró olajban kisütjük.
Burgonyát megtisztítjuk, nyolcadra daraboljuk és megfőzzük, apróra vágott petrezsemzöldjével meghintjük.
A rizst puhára főzzök.
Ízlésesen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.