Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Szezámmagos rántott cukkini

felvitel dátuma: 2013-10-20 17:09:51       mai nézettség: 1       nézettség: 1255
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
1.5 kg cukkini
3 db tojás
1 marék liszt
5 ek zsemlemorzsa
2 kk szezámmag
3 dl étolaj
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:
A cukkiniket meghámozzuk, felszeljük ujjnyi vastag szeletekre. Ha már kicsit öregebb, a magjai kemények, pogácsaszaggatóval a közepüket kinyomjuk. Besózzuk, majd rövid állás után lecsöpögtetjük. Miután a nedvességet leitattuk, panírozzuk. A zsemlemorzsába szezámmagot keverünk
Forró olajban kisütjük
Tálaláskor tehetünk mellé kapros, tejfölös, pesto, vagy csípős szalsza szószt is. 
Önmagában, pirítós, vagy puha kenyérrel fogyaszthatjuk.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.