Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Szilvalekvár

felvitel dátuma: 2013-09-16 20:19:54       mai nézettség: 1       nézettség: 1009
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
  • 5kg kimagozott szilva
  • 50dkg cukor
  • fél dl 20%-os ecet
  • fahéj,szegfűszeg ízlés szerint(nálam 1-1 kávéskanál
Előkészületi idő: 60 perc


Főzési idő: 300 perc
Elkészítés:

A szilvát egy nagy fazékba,vagy lábasba tesszük,lecukrozzuk,ráöntjük az ecetet,megszórjuk a fűszerekkel,és 24 órát állni hagyjuk.Másnap főni tesszük takarékon.4 órát keverés nélkül,nem kell félni nem ég le.Az utolsó 1 órában nagyobb lángon főzzükkevergetjük,míg eléri a kívánt sűrűséget.Fórrón előmelegített üvegekbe töltjük,lezárjuk,és szárazdunsztba tesszük.Én nem használok hozzá tartósítót,de aki akar tehet a tetejére.

Szakács: Dzsédzsé


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.