Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tészta ételek receptek » Szilvás gombóc

felvitel dátuma: 2012-02-07 16:43:42       mai nézettség: 1       nézettség: 3896
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

60 dkg főtt áttőrt krumpli
1 evőkanál fagyos zsir,
20 dkg rétesliszt,
2 evőkanál olaj,
5-6 evőkanál  zsemlemorzsa

1-2 evökanál olaj a zsemlemorzsához

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A krumplit (burgonyát) a liszttelcsipetnyi sóval és a zsirral összegyúrjukujjnyi vastagságúra nyújtjuk,
Majd kockára vágjuk, és mindegyik kockába egy szem szilvát csomagolunk.
Két tenyerünkkel szépen meggömbölyitjük gombócokatés sós vizben kifözzük.
Közben olajban vagyvajban a morzsát megpirítjuk, a kifőtt gombócokat belehempergetjük, és fahéjas porcukorral meghintjük.

Szakács: rozsa


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.