Krémhez:
Tetejére:
Hat tojásból piskótát sütünk úgy, hogy a sütőpapírral bélelt tepsi aljára fél szilvákat teszünk, vágott felükkel lefelé. Ha a tészta megsült, felfordítjuk, hogy a szilvás része kerüljön felülre. Óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt.
A pudingot - én kókuszossal készítettem - vízzel és 2 evőkanál cukorral sűrűre főzzük a 2l-es UltraPlusz edényben, mikróban, 600W-on, 12 perc alatt, közben egyszer, kétszer megkeverjük.
6 tojásfehérjéből 6 evőkanál cukorral kemény habot verünk a Mérő- Mixben, majd a meleg pudinggal elkeverjük.
(A megmaradt tojássárgáját más süteményhez vagy ételhez felhasználhatjuk. Én egyesével mini Tupperos apróságokba tettem és ment a fagyasztóba.)
A puding krémet a Szilikon Cukrász Spatula segítségével a tészta tetejére kenjük.
Ezután a tejszínből kemény habot verünk, majd a sütemény tetejére simítjuk.
Fahéjjal vagy reszelt csokoládéval meghintve, kockára szeletelve kínáljuk.
Nagyon finom, dekoratív sütemény.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.