Kevés zsírt felhevítek és a felkockázott sonkát, szalonnát pirítom rajta két percig, majd hozzáadom a felszeletelt hagymát, zúzott fokhagymát és üvegesre pirítom, közben picit sózom.
Megszórom tört pirospaprikával, összekeverem és beleteszem a kockázott cukkinit, paradicsomot, paprikát, ízesítem só, bors, ételízesítő, kevés csemege gulyáskrémmel.
Fedő alatt pár percig párolom, adok hozzá kevbés vizet és petrezselyem, zellert.
Forrástól számított 18 perc után beleteszem a virslikarikákat 2-3 perc alatt készre főzöm.
Közben elkészítem a tarhonyát.
Egy lábosban a zsírt felhevítem és beleöntöm a tarhonyát, aranybarnára pirítom, sűrűn kevergetve. Felöntöm annyi forró vízzel, hogy kb. két ujjnyit ellepje a tarhonyát és fedő alatt néha megkeverve lassú tűzön készre főzöm.
Együtt tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.