Elfogadnék egy ilyet szárnyasból:)
6 nagyobb szelet nem túl zsíros sertéstarja
só
A panírozáshoz:
15 dkg kukorica liszt
2 db tojás
1 cs.kukoricapehely
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A tarját kiklopfoljuk,sózzuk.A kukoricapelyhet apróra törjük.
Elkészítés:A két tojásból kevés liszttel palacsinta tészta sűrűségű masszát keverünk.A tarjaszeleteket kukoricalisztbe,a masszába majd az apróra morzsolt kukoricapehelybe panírozzuk.A hússzeleteket bő olajban kisütjük.
A masszával jobban rajta marad a panír.
Petrezselymes burgonyát és céklasalátát tettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.